Ny nettadresse!

Vi får ny nettadresse torsdag 11. mars: viken.no/stabekk-vgs

Aktuelt

Gult nivå på Stabekk fra onsdag 3. februar 

Kommuneoverlegen i Bærum har bestemt at alle videregående skoler i vårt område skal tilbake til gult nivå fra og med onsdag 3. februar. Gult nivå gjør at vi kan gjennomføre undervisning med alle elever i ett klasserom med faste plasser og dermed kan vi åpne opp for at alle elever kan komme på skolen hver dag. Det er vi veldig glade for. Fra nå av gjelder vanlig timeplan i VIS.  

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. For skoleåret 2021/2022 skal inntaket til Vg1 følge en nærskoleordning.

Rødt nivå på skolene i Asker og Bærum neste uke 

Kommuneoverlegen har i dag informert oss om at vi skal fortsette på rødt nivå, i første omgang ut neste uke. Vi fortsetter med ett trinn av gangen på skolen slik vi har gjort siden november. På grunn av det pågående smitteutbruddet på Vg3 har vi gjort noen justeringer. Det betyr at det er Vg1  som skal på skolen mandag 25.1 og ikke Vg3.  

To elever bekreftet smittet på Stabekk

Vi har fått bekreftet at vi har to elever som har testet positivt for korona på Vg3 studiespesialisering. Elevene var på skolen onsdag 20. januar. Vi er på gult nivå fra mandag 25. januar inntil kommuneoverlegen sier noe annet. Vi  ber alle elever om å følge generelle smittevernregler og begrense antall nærkontakter mest mulig i helgen.  

Er Stabekk videregående skole for deg? Se filmen fra elevene våre og mye mer.

Mandag 25. januar hadde vi digital åpen dag på Stabekk videregående skole.  Vi vil gjerne gi dere et innblikk i hvordan det er å gå på skolen vår og hva vi kan tilby.  Gå inn på artikkelen under, se film laget av elevene våre, i tillegg till linker til foredrag og informasjon om fagtilbudene våre.    

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Godt nytt år 2021!

Undervisningen begynner igjen fra og med 4. januar.  Etter gårsdagens pressekonferanse, fortsetter vi på rødt nivå frem til 22. januar.  Sjekk rulleringsplanen for rødt nivå, våren 2021 på Teams.  Der får du vite når du fysisk skal komme på skolen.  

Fagvalgsmøte på Vg1, Energi og miljøfag.

Vi inviterer foresatte og elever på Vg1 Energi og miljøfag til informasjonsmøte om fagvalg torsdag 10. desember kl 17.00 på Teams.   

Fagvalgsmøte på Vg1, SSP for elever og foresatte

Vi inviterer foresatte og elever på Vg1 SSP til informasjonsmøte om fagvalg torsdag 3. desember kl. 18.00 på Teams.  Link til møtet vil være tilgjengelig på hjemmesiden fra kl. 17.30 den 3.12.20.

En elev fikk 23.11 påvist koronasmitte

En elev på Vg1 studiespesialisering fikk påvist koronasmitte den 23. november. Eleven var ikke på skolen hele uken før smitten ble påvist. Det er derfor ikke definert noen nærkontakter på skolen, hverken blant elever eller ansatte.  

Til toppen